Fraser gedeeltelijk tevreden en looft doelpuntenmaker Drenthe

7 september 2018, 23:22

Sparta Rotterdam had vrijdagavond de nodige moeite met FC Eindhoven in de Eerste Divisie, maar hield uiteindelijk de drie punten wel in eigen huis. Dankzij twee late doelpunten greep de ploeg van Henk Fraser de overwinning, al ging dat dus zeer moeizaam. Desondanks was de coach tevreden, al was dit zeker niet de beste wedstrijd onder diens leiding.

"Ik denk dat we niet voldoende hebben laten zien. Zeker in de eerste helft", vond de oefenmeester tegenover RTV Rijnmond over het treffen met FC Eindhoven. "Zij hebben hun speelwijze aangepast en dat hebben ze uitstekend gedaan. We hadden er heel veel moeite mee. Ze hebben ons behoorlijk ontregeld. Wij weten dat we beter kunnen. Maar in deze fase van de competitie is de winst gewoon heel belangrijk."

Wel was de trainer na het duel zeer content met de inbreng van Royston Drenthe, die de ban brak op Het Kasteel met het openingsdoelpunt. "Royston heeft belangrijke dingen: de energie, de drive en de passie voor deze sport. Deze man is niets veranderd met toen ik hem onder me had bij Feyenoord Onder-13", looft Fraser zijn pupil. "En het mooie is ook dat de hele bank bovenop hem sprong toen hij scoorde."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen