Fortuna Sittard verliest oefenduel van Standard, Weghorst scoort

7 september 2018, 18:14

Fortuna Sittard heeft een besloten oefenwedstrijd virjdagmiddag verloren. De ploeg van René Eijer was op bezoek bij Standard Luik en ging met 4-1 onderuit in België. Branislav Ninaj maakte het enige doelpunt namens de Limburgers tegen de nummer zes van de Jupiler Pro League.

Zijn doelpunt viel meteen na de rust en betekende de 3-1, tegen de ploeg die in de voorronde van de Champions League dit seizoen werd uitgeschakeld door Ajax. Milos Kosanovic had de score na een klein half uur geopend, binnen tien minuten stond het vervolgens via Mehdi Carcela en Orlando Sá al 3-0. Het slotakkoord was ook voor de Belgen: Kosanovic maakte vijf minuten voor tijd de 4-1.

VfL Wolfsburg wint

Ook in het buitenland werd druk geoefend, bijvoorbeeld in Duitsland. Met Jeffrey Bruma, Paul Verhaegh én Wout Weghorst in de basis, won VfL Wolfsburg - de nummer twee van de Bundesliga - eenvoudig van Erzgebirge Aue (3-1). Weghorst maakte de tweede treffer namens de Duitsers, die de andere doelpunten door Marcel Tisserand en Daniel Ginczek gemaakt zagen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen