Steijn over Wenger-vergelijking: "Gevaarlijk om dat te zeggen"

7 september 2018, 13:15

Maurice Steijn sluit niet uit dat hij nog heel lang trainer van VVV-Venlo is. De 44-jarige oefenmeester staat sinds 2014 aan het roer bij de Limburgers en verlengde de afgelopen zomer zijn contract tot medio 2021. Het is tegenwoordig niet gebruikelijk dat een trainer lang bij dezelfde club blijft, dus worden langzittende coaches al snel vergelijken met Arsène Wenger.

De Fransman was 22 jaar trainer van Arsenal. Kan Steijn de Wenger van VVV worden? "Ja, dat kan", vertelt hij op de website van de Venlonaren. "Maar het is altijd gevaarlijk om dat te zeggen. Ik had bij ADO ook een langdurig contract en iedereen daar riep dat ik de 'Ferguson van ADO' zou worden. Nog geen twee maanden later zat ik thuis."

Steijn werd in de zomer overtuigd om zijn contract te verlengen. "Laat ik zeggen dat als je vier jaar met elkaar werkt en dan afspreekt nog eens drie jaar door te gaan, dan zit daar wel een bepaalde filosofie achter. Ik sluit niet uit dat ik hier heel lang aan het werk ben. De toekomst moet het natuurlijk uitwijzen maar ik heb er wel heel veel zin in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen