De Ligt ziet kansen voor Oranje: "We zullen de underdog zijn"

7 september 2018, 10:31   Bijgewerkt: 7 september 2018, 10:38

Matthijs de Ligt gelooft dat Oranje een goed resultaat kan neerzetten tegen Frankrijk. Het Nederlands elftal gaat zondag in de Nations League op bezoek bij de Fransen, die zich onlangs tot wereldkampioen kroonden. "De wedstrijd begint op 0-0 en duurt negentig minuten, waarom zouden wij niet voor een goed resultaat kunnen gaan?", vraagt de Ajacied zich hardop af.

De Ligt noemt Frankrijk een team met goede spelers. "Ze geven je het gevoel dat je kan voetballen, maar slaan dan ineens toe, dat is hun grootste kracht. Ze zijn als team in bloei, maar tegelijk nu al wereldtop. Het wordt voor ons dus een heel zware dobber'', aldus de Ajax-captain tegenover De Telegraaf.

"Dat betekent niet dat we met angst en beven naar Parijs gaan, anders kunnen we net zo goed thuisblijven. Wij zullen de underdog zijn. Maar hopelijk kunnen we vanuit die rol iets moois laten zien", besluit de centrale verdediger. Frankrijk speelde donderdagavond al de eerste wedstrijd in de Nations League. Op bezoek bij Duitsland speelden de Fransen met 0-0 gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen