Deschamps laat niets los over eventuele wijzigingen tegen Oranje

7 september 2018, 10:58

Didier Deschamps wil weinig kwijt over het elftal dat zondag in de Nations League aantreedt tegen het Nederlands elftal. Frankrijk, de regerend wereldkampioen, speelde donderdagavond met 0-0 gelijk tegen Duitsland. De Fransen maakten geen al te sterke indruk in München, wat de bondscoach stof tot nadenken geeft.

Op de persconferentie na de remise werd Deschamps gevraagd of hij zijn opstelling gaat omgooien. "Alles is mogelijk, ik heb nog geen beslissing genomen. De focus ligt op het herstel, van daaruit zien we verder. Ik kan één, twee, drie of vier spelers wisselen. Hier ga ik over nadenken op het moment dat ik weet hoe fit iedereen is. Ik wil met niemand risico nemen."

Het gelijkspel tegen Duitsland stemt Deschamps tevreden. "Mijn spelers waren niet op hun best. Ik heb weinig tegen gehad om ze voor te bereiden op de wedstrijd. Duitsland speelde voorzichtig en gaf ons weinig ruimte. Beide teams hebben weinig kansen gekregen. We zijn wat gulzig, maar een gelijkspel in Duitsland is een goed resultaat. Ondanks dat er niet werd gescoord, was het een mooie wedstrijd."

Frankrijk speelde donderdag met nagenoeg hetzelfde team dat de WK-finale begon. De enige nieuweling in de basiself was doelman Alphonse Aréola, die de geblesseerde Hugo Lloris verving.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen