Jong Oranje slaagt niet in missie: "We waren gewaagd aan elkaar"

7 september 2018, 09:06

Bondscoach Erwin van de Looi kan leven met het gelijkspel van Jong Oranje tegen Jong Engeland (0-0). De Nederlandse beloften reisden donderdag naar Norwich af voor de volle buit, maar keren met slechts één punt huiswaarts. Deelname aan het EK van 2019 is daardoor weer een stapje verder weg.

De eerste plaats in Groep 4 kan het team van Van de Looi nu op zijn buik schrijven. Jong Engeland heeft met nog drie wedstrijden te spelen een voorsprong van vijf punten op Jong Oranje. De vier beste nummers twee van de negen kwalificatiegroepen plaatsen zich echter óók voor het EK. De Nederlandse beloften zijn op dit moment de zevende nummer twee.

"We moeten het stap voor stap doen en de eerste stap was Engeland. Nu komen nog drie tegenstanders en die moeten we zeker niet onderschatten. Maar uiteindelijk moeten we daar gewoon gaan winnen", zegt Van de Looi via de officiële kanalen van de KNVB. "We zijn voor drie punten gegaan, maar uiteindelijk moet je tevreden zijn met deze uitslag. We waren gewaagd aan elkaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen