Portugal en Kroatië in evenwicht, Wales vloert Ierland

Portugal en Kroatië in evenwicht, Wales vloert Ierland

6 september 2018 – Vice-wereldkampioen Kroatië heeft donderdagavond in een oefeninterland gelijkgespeeld in en tegen Portugal. Beide landen begonnen overtuigend aan de wedstrijd en scoorde snel, maar verder dan 1-1 kwam de wedstrijd niet.Ivan Perisic liet de wedstrijd ontvlammen met een doelpunt in de achttiende minuut. Portugal was niet in de war en kwam al snel terug. Vier minuten later zorgde Pepe voor de gelijkmaker. Verder kwamen beide teams niet: 1-1. Bij Portugal was Cristiano Ronaldo overigens niet van de partij, terwijl bij de Kroaten Ivan Rakitic niet in actie kwam.

Wales - Ierland 4-1
Het duel tussen Portugal en Kroatië was een oefenpotje, maar Wales en Ierland moesten vanavond aan de bak in de Nations League. Wales won overtuigend met 4-1 en dat was te danken aan Gareth Bale. De aanjager van Wales was geweldig in de eerste helft en maakte een van de drie goals voor rust. Ook Aaron Ramsey en Tom Lawrence kwamen tot scoren. Na de pauze maakte Connor Roberts er ook nog 4-0 van, voordat Shaun Williams de eer nog enigszins redde voor Ierland. Wales en Ierland zijn ingedeeld in Groep 4 van Divisie B.

Slovenië - Bulgarije 1-2
Met Tim Matavz als invaller heeft Slovenië in eigen land niet kunnen winnen van Bulgarije. De spits van Vitesse deed twintig minuten mee en zag zijn ploeg met 1-2 ten onder gaan. Al na drie minuten zette Bozhidar Kraev de Bulgaren op voorsprong. Mina Zajc zorgde nog voor rust voor de gelijkmaker, maar een tweede treffer van Kraev deed Slovenië in de tweede helft de das om. Deze landen zijn ingedeeld in Groep 3 van Divisie C.

Bekijk hier alle uitslagen van de eerste Nations League-avond

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 9 april 2020

  2. woensdag 8 april 2020