Duitsland en Frankrijk stellen teleur in Nations League

6 september 2018, 22:42

In de Nations League-groep van Nederland hebben Duitsland en Frankrijk donderdag allerminst voor spektakel gezorgd. In München stapten beide landen van het veld bij een 0-0 eindstand. Daar leken beide landen vrede mee te hebben, al zette Duitsland nog het meest aan.

Tijdens de kraker begonnen beide teams met sterke opstellingen, waarmee de toplanden de indruk gaven het toernooi zeer serieus te nemen. Duitsland, zonder de afgezwaaide Mesut Özil en met Leroy Sané op de bank, genoot van het merendeel van het balbezit. Toch was Frankrijk de gevaarlijkste ploeg. Met name Kylian Mbappé had het op zijn heupen. De aanvaller testte keeper Manuel Neuer meermaals in München, maar kwam niet tot scoren.

Ook in het tweede bedrijf had Duitsland het meeste balbezit en in de slotfase zette de ploeg van Joachim Löw aan. Dat leidde tot goede kansen van Thomas Müller en Mathias Ginter, maar beide Duitsers vonden Alphonse Areola op hun weg. De derde keeper van Frankrijk liet een sterke indruk achter en lijkt klaar te zijn voor het treffen met Oranje van zondag in Parijs. De wereldkampioen maakte in München de indruk dat het wel tevreden was met een remise en dat bleek ook. In de laatste minuten trok het team van Didier Deschamps het 0-0 gelijkspel over de streep.

Als Nederland zondag wint van Frankrijk, staat het bovenaan in Groep 1 van Divisie A van de Nations League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen