PEC Zwolle wint door late goal bij Heerenveen, Excelsior onderuit

6 september 2018, 13:53

PEC Zwolle heeft donderdagmiddag in een oefenduel sc Heerenveen verslagen. De wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion leek lange tijd zonder doelpunten te eindigen, tot vlak voor tijd Vito van Crooij namens de Zwollenaren scoorde. Een stuk zuidelijker, in België, ging Excelsior met 1-0 onderuit tegen Lokeren.

De openingsfase van de wedstrijd in Friesland was voor de Zwollenaren, die via Gustavo Hamer en Stanley Elbers gevaarlijk werden. Aan de andere kant was er een kans voor Jordy Bruijn, maar zijn schot zeilde rakelings naast. In de tweede helft was de grootste kans van de wedstrijd voor de Friezen, maar Bruijn had zijn vizier niet op scherp. Van Crooij wel: hij rondde vlak voor tijd een individuele actie af. Een smetje op de wedstrijd was dat bij Zwolle zowel Ouasim Bouy als Kenneth Paal de strijd voortijdig moest staken.

Excelsior reisde voor een oefenwedstrijd af naar Lokeren. De wedstrijd eindigde in 1-0, al waren de Rotterdammers in de slotfase dicht bij de gelijkmaker. Denis Mahmudov, het afgelopen weekend trefzeker tegen ADO Den Haag, raakte de paal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen