Gisteren gemist: schorsing Mbappé, Deens campingteam verliest

6 september 2018, 00:30   Bijgewerkt: 5 september 2018, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 5 september.

Luis: "The Best-award niet meer geloofwaardig zonder Messi"

Dat Lionel Messi niet bij de laatste drie kanshebbers behoort voor de titel Wereldvoetballer van het Jaar, vindt Filipe Luis onbegrijpelijk. De Braziliaan van Atlético Madrid vindt dat de FIFA een fout heeft gemaakt door Messi niet als kanshebber te bombarderen.

'FC Utrecht hoopt Stam aan te trekken als nieuwe coach'

Jaap Stam is in beeld om de nieuwe hoofdcoach te worden van FC Utrecht. De Domstedelingen namen dinsdag afscheid van Jean-Paul de Jong en zijn zoekende naar een nieuwe hoofdtrainer. Volgens het Algemeen Dagblad is Stam de topkandidaat bij de club.

Barazite duikt op in Abu Dhabi en gaat spelen voor Keizer

Marcel Keizer krijgt een bekende naam tot zijn beschikking bij Al-Jazira. De Nederlandse coach heeft woensdag Nacer Barazite zien tekenen bij de club uit Abu Dhabi. Hij komt over van het Turkse Yeni Malatyaspor.

Gefrustreerde Mbappé krijgt drie wedstrijden schorsing

Kylian Mbappé is behoorlijk zwaar gestraft door de Franse voetbalbond. De aanvaller van Paris Saint-Germain duwde Olympique Nîmes-speler Teji Savanier afgelopen weekend en kreeg voor die actie een rode kaart. De bond heeft besloten om hem voor die actie voor drie wedstrijden te schorsen.

Tagliafico draagt bij absentie Messi de Argentijnse band

Een mooie eer voor Nicolás Tagliafico. De verdediger van Ajax is uitgeroepen tot aanvoerder van Argentinië, nu Lionel Messi niet beschikbaar voor de aanstaande interlands. De linksback draagt tijdens de komende twee duels de band bij de nationale ploeg.

Deense amateurs houden zich staande in absurde wedstrijd

Het was een vreemde gewaarwording woensdagavond, de ontmoeting tussen Slowakije en Denemarken in Bratislava. De thuisploeg trad op volle oorlogssterkte aan, maar bij de bezoekers was dat een compleet ander verhaal. Omdat de Deense selectie overhoop ligt met de bond, trad er woensdag een mengelmoes van amateurvoetballers en futsalinternationals aan. De schade viel mee: het werd 3-0 voor Slowakije.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen