Besloten trainingen voor Den Bosch: "Op alle fronten groeien"

5 september 2018, 18:29

Dat FC Den Bosch in de lift zit, komt op meerdere manieren tot uiting. De Brabanders gaan per direct achter gesloten deuren trainen in Stadion De Vliert, iets wat voorheen ongebruikelijk was. Trainer Wil Boessen begrijpt de keuze van de club, maar meldt dat het niet zijn plan was.

"Het idee komt van Anton (Evmenov, de toekomstig technisch directeur van FC Den Bosch uit Rusland die in het verleden bij topclubs als CSKA Moskou en Zenit Sint-Petersburg werkte, red.). En ja, ik me er wel in vinden. We willen op alle fronten groeien. Dit hoort daar ook bij", legt hij uit aan het Brabants Dagblad.

Van Boesen had het echter niet gehoeven. "Op ons niveau niet per se, nee", zegt hij eerlijk. "Al ben ik er zeker ook geen tegenstander van. Maar nu al die nieuwe mensen er bij ons bij gekomen zijn is het toch een kwestie van geven en nemen. Anton wil dit graag, dus dan zeg ik ja. De volgende keer dat ik iets wil zegt hij dan misschien ook ja."

Boesen vindt het niet overdreven dat de nummer elf van de Eerste Divisie achter gesloten deuren traint. "Zeker niet, met alle ambities die hier leven sinds Kakhi Jordania de club heeft overgenomen. Er zal de komende tijd nog heel veel gaan veranderen bij FC Den Bosch. Dit is pas het begin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen