Kluivert: "Had graag met Ajax in Champions League willen spelen"

5 september 2018, 17:04

Justin Kluivert is vanwege het Nederlands elftal deze week weer terug in zijn geboorteland. De buitenspeler liet Ajax deze zomer achter zich om te gaan spelen bij AS Roma. Zijn oude club is hij desondanks nog niet uit het oog verloren.

"Ik heb dit seizoen tot nu toe weinig wedstrijden kunnen kijken", zegt de linksbuiten tegen Voetbal International. "Maar ik heb wel de standen steeds in de gaten gehouden. Wat ik heb gezien, zag er goed uit. Dat vind ik ook echt mooi, en leuk voor de jongens, want het zijn mijn echte vrienden die daar nog rondlopen. Ik heb ook nog vaak contact met hen", aldus Kluivert.

Hij trok deze zomer het shirt van Roma aan en dat was een vreemde gewaarwording voor Kluivert. "Ik liep al mijn hele leven bij Ajax rond en dan nu opeens niet meer. Het is gek om mezelf niet meer te zien in dat shirt. Dat is meer omdat ik er altijd heb gespeeld, niet omdat ik daar nu wil staan, want ik ben blij dat ik de stap naar AS Roma heb gemaakt. En dat is een prachtige club."

In zijn jaren in Amsterdam speelde Kluivert niet met Ajax in de Champions League. Dit seizoen heeft de ploeg zich echter wel geplaatst. "Ik had natuurlijk graag met Ajax in de Champions League willen spelen, maar wij spelen met AS Roma ook Champions League. Tijdens de loting had ik ook al kriebels in mijn buik bij de gedachten dat we bij elkaar in de groep zouden komen. Dat was echt leuk geweest en ik was ook benieuwd hoe dat zou zijn. Maar het lot bepaalde anders, dus ik heb er nu ook niet langer meer over nagedacht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen