Makkelie en Gözübüyük eerste Nederlanders in Nations League

5 september 2018, 12:04   Bijgewerkt: 6 september 2018, 12:29

Danny Makkelie en Serdar Gözübüyük zijn de eerste Nederlandse scheidsrechters ooit die hun opwachting maken in de gloednieuwe Nations League. Met name eerstgenoemde mag zich daarop verheugen: hij krijgt namelijk de leiding over Engeland - Spanje in het Wembley Stadium in Londen. Ook Dennis Higler heeft een internationale wedstrijd te pakken.

Makkelie, afgelopen zomer nog VAR op het WK in Rusland, heeft een absolute kraker te pakken in groep 4 van Divisie A, waarin verder nog Kroatië zit. Mario Diks en Hessel Steegstra zijn diens assistenten en Rob van de Ven, Kevin Blom en Jochem Kamphuis reizen als vierde, vijfde en zesde official af naar Engeland voor het duel op zaterdag 8 september om 20.45 uur.

Gözübüyük heeft een duel uit Divisie C: Estland versus Griekenland valt onder zijn verantwoordelijkheid in de Le Coq Arena in Tallinn, die op hetzelfde moment wordt gespeeld als de kraker in Londen. Assistenten Dave Goossens en Charl Schaap en de diverse officials Jan de Vries, Pol van Boekel en Jeroen Manschot reizen met hem mee.

Higler is scheidsrechter bij de wedstrijd van Servie onder 21 tegen Macedonië onder 21. Voor met name koploper Servië staat er nog het een en ander op het spel: Macedonië is al uitgeschakeld in groep 7. Joost van Zuilen en Bas van Dongen zijn de assistenten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen