Sevilla voegt Promes toe aan EL-lijst, Cillessen in Barça-selectie

5 september 2018, 11:13   Bijgewerkt: 5 september 2018, 11:18

Sevilla heeft Quincy Promes ingeschreven voor de Europa League. Hoewel de aanvaller officieel niet bij de eerste lijst zat, die werd ingediend voor de voorronde tegen Sigma Olomouc, is hij later alsnog toegevoegd voor de groepsfase. Verder heeft FC Barcelona keeper Jasper Cillessen uiteraard ingeschreven voor de Champions League.

Promes is niet de enige speler die is toegevoegd aan de selectie van Sevilla. Ook Lucho García, keeper van het tweede elftal, staat op de 24-koppige lijst. Promes kan in actie komen namens de Spanjaarden, omdat hij namens Spartak Moskou alleen in de voorronde van de Champions League (eruit tegen PAOK Saloniki) heeft gespeeld. Sevilla zit in de groep bij Akhisar Belediyespor.

??Verder blijft er een kans dat Cillessen in actie komt tegen PSV. De tweede doelman van FC Barcelona is logischerwijs opgenomen in de Champions League-selectie van de Catalanen. De groep van Ernesto Valverde bevat verder de bekende namen, onder wie aankopen Malcom, Arthur en Arturo Vidal. Cillessen staat naast PSV nog tegenover Tottenham Hotspur en Internazionale

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen