Ajax niet naar Rijswijk, maar Noordwijk voor de eerste bekerronde

5 september 2018, 10:19

Ajax zal de eerste ronde van de KNVB Beker in actie komen op het sportpark in Noordwijk. Opponent Te Werve had graag op de eigen accommodatie in Rijswijk gespeeld, maar die bleek niet te voldoen aan de veiligheidseisen. "Als we alles tegen elkaar afwegen, denken wij dat dit de beste oplossing is voor alle belanghebbenden", aldus voorzitter Ivo van Dijk.

Hoewel de burgemeester geen negatief advies heeft gegeven voor het duel, bleek deze uitkomst onvermijdelijk. "De gemeente Rijswijk, en ook de politie, heeft in alles met ons meegedacht en zich zeer constructief opgesteld. We hebben een open lijn gehad de afgelopen week en in goede harmonie meerdere gesprekken met elkaar gevoerd", aldus Van Dijk. Uiteindelijk bleek het echter onhaalbaar om op het eigen terrein te spelen tegen de Amsterdammers.

Dus wordt er gespeeld op het complex van vv Noordwijk op woensdag 26 september om 20.45 uur. Van Dijk: "Als we alles tegen elkaar afwegen, denken wij dat dit de beste oplossing is." Eerder kreeg Feyenoord een soortgelijk bericht van vv Gemert: de Rotterdammers spelen om die reden in het stadion van Helmond Sport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen