Miedema teleurgesteld: "We waren gewoon niet scherp genoeg"

4 september 2018, 19:28

Vivianne Miedema baalt ervan dat het de Oranje Leeuwinnen dinsdag niet is gelukt om een ticket voor het WK te bemachtigen. De Nederlandse voetbalsters hadden aan een gelijkspel genoeg om zich te plaatsen voor de eindronde, maar verloren met 2-1 van Noorwegen. Al binnen zes minuten keken de Leeuwinnen tegen een 2-0 achterstand aan.

Dat Oranje zo slecht begon, vindt Miedema onbegrijpelijk. "Als je zo slecht start, is het moeilijk om terug te komen", zegt de aanvalster tegen SBS6. "Ik heb geen idee hoe het komt, we waren gewoon niet scherp genoeg en daardoor waren we ook niet goed genoeg, al hebben we er nog wel alles aan gedaan."

De Oranje Leeuwinnen kwamen door een doelpunt van Miedema terug in de wedstrijd, maar de gelijkmaker volgde niet. "De tweede helft komen we nog een paar keer dichtbij, maar als je als team je gebruikelijke niveau niet haalt, dan wordt het erg moeilijk."

Om een WK-ticket te veroveren, zullen de Oranje Leeuwinnen de play-offs moeten winnen. Daarin nemen zij het op tegen drie andere nummers twee uit de verschillende kwalificatiepoules.

Lees ook: Oranje verspeelt WK-ticket door dramatische start in Noorwegen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen