Ajax komt met contractnieuws: Neres tekent tot zomer 2022

4 september 2018, 17:32   Bijgewerkt: 4 september 2018, 18:57

Ajax heeft het contract van David Neres opengebroken en met een jaar verlengd. De Brazilaanse aanvaller ligt nu tot de zomer van 2022 vast in Amsterdam. Neres maakte anderhalf jaar geleden de overstap van São Paulo naar Ajax en is uitgegroeid tot één van de sterkhouders van de Eredivisionist.

Neres (21) kwam begin 2017 voor twaalf miljoen euro over van de Braziliaanse topclub. Door bonussen kan de transfersom zelfs oplopen tot vijftien miljoen euro. Aanvankelijk waren er twijfels of Ajax het hoge transferbedrag kon rechtvaardigen, daar de buitenspeler niet direct rijp was voor een basisplaats. De afgelopen jaargang ontpopte Neres zich echter tot één van de smaakmakers van de Eredivisie. Ook in het nieuwe seizoen is de Braziliaan zeker van een basisplek.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Ajax met contractnieuws komt. Zaterdag werd duidelijk dat Hakim Ziyech een flink verbeterd contract had getekend. De sterspeler van de Amsterdammers krijgt een hogere financiële vergoeding; het contract is niet verlengd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen