Slecht nieuws Jong Oranje: Bergwijn haakt geblesseerd af

4 september 2018, 14:58   Bijgewerkt: 4 september 2018, 15:25

Steven Bergwijn heeft zich afgemeld bij Jong Oranje: de PSV'er heeft teveel last van een liesblessure en kan niet in actie komen tijdens de cruciale duels met Jong Engeland en Jong Schotland. Een forse domper voor bondscoach Erwin van de Looi, die overigens geen vervanger oproept voor de PSV'er.

De afmelding is extra beladen omdat Bergwijn door Ronald Koeman links werd laten liggen voor het grote Oranje, wat de bondscoach op veel kritiek kwam te staan. "Ik heb hem niet geselecteerd vanwege het feit dat Jong Oranje donderdag een belangrijke wedstrijd speelt. Anders had ik hem geselecteerd", liet Koeman later pas blijken over Bergwijn. Inmiddels blijkt de aanvaller niet fit genoeg is om in actie te komen.

Een gemis voor Van de Looi: Bergwijn kent tot dusver namelijk een uitstekend seizoen bij PSV. Bovendien moet Oranje winnen van Engeland (donderdag 6 september) om nog enig uitzicht te hebben op de eerste plek van de groep voor EK-kwalificatie. In dat scenario is ook een goed resultaat tegen Schotland (dinsdag 11 september) gewenst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen