El Hamdaoui blijkt niet gestopt en duikt op bij Excelsior

El Hamdaoui blijkt niet gestopt en duikt op bij Excelsior

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 september 2018 – Opvallend nieuws uit Rotterdam: Excelsior heeft Mounir El Hamdaoui op proef. De ervaren aanvaller traint op eigen verzoek voorlopig mee met de selectie van Adrie Poldervaart. En dat terwijl hij eerder nog zijn voetbalschoenen aan de wilgen had gehangen. Maar dat verhaal blijkt dus niet helemaal juist. "Ik ga lekker meetrainen en daarna gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen", aldus de 34-jarige aanvaller.

El Hamdaoui zou aan het werk gegaan zijn als technisch directeur, meldde Al Hoceima op haar website. In die hoedanigheid haalde hij bovendien al de nodige Nederlanders naar Marokko. "Ik ben officieel geen technisch directeur. Ik ging daar naartoe en ze vroegen of ik ze wilde helpen met spelers. Dat heb ik gedaan en that's it."

Voorlopig betekent dat dus dat de spits nog zeker niet definitief is gestopt. "Ik wil nog lekker voetballen en Excelsior is zeker een optie. Ik heb Adrie gebeld met de vraag of ik mee mag trainen en dat mag. Dus we gaan het zien. Ik ga eerst lekker meedoen en daarna zien we het wel."

Oude club
El Hamdaoui wil graag nog voetballen en wist dat Excelsior nog een spits zoekt. Dus is hij in elk geval voor even terug bij de club waar het voor hem allemaal begon. "Dit is een beetje mijn tweede huis en het voelt dan ook meteen goed. Ik ken bijna iedereen nog hier. Met Luigi Bruins en Ryan Koolwijk heb ik nog in de jeugd gespeeld, maar ook met Anouar Hadouir en Lorenzo Burnet heb ik gevoetbald. Adrie Poldervaart ken ik natuurlijk ook al een hele tijd, André Hoekstra, Ronald Graafland, noem naar op. Ik vind het erg leuk om hier weer te zijn."

Na Excelsior kwam El Hamdaoui terecht bij onder meer Tottenham Hotspur, Derby County, Willem II, AZ, Ajax, Málaga en afgelopen jaar bij FC Twente. Met die club degradeerde hij uit de Eredivisie.

gerelateerd