FC Utrecht snel op zoek naar nieuwe coach: nog geen gesprekken

4 september 2018, 09:59   Bijgewerkt: 4 september 2018, 10:07

FC Utrecht nam dinsdagochtend officieel afscheid van Jean-Paul de Jong. De club had vanwege een gebrek aan communicatieve vaardigheden geen vertrouwen meer in de hoofdcoach en dus moet er een opvolger komen. Rick Kruys en Marinus Dijkhuizen nemen voorlopig de honneurs waar, maar op korte termijn hoopt de club snel een definitieve opvolger te presenteren in de Domstad.

"De intentie is dat die er zo snel als mogelijk komt, maar we gaan wel zorgvuldig naar de juiste kandidaat zoeken", laat directeur voetbalzaken Jordy Zuidam weten. Een concrete opvolger is overigens nog niet in beeld. "Nee, we gaan aan de slag en hebben nog geen gesprekken gevoerd." Dat dit tijdens de interlandperiode gebeurt, lijkt geen toeval. Zodoende heeft de club iets meer tijd om een geschikte opvolger te vinden.

Tot die tijd staat het duo Kruys-Dijkhuizen dus voor de groep, zij krijgen ook nog tijdelijke assistentie van Jelle Goes. Op zondag 16 september staat de volgende wedstrijd in de Eredivisie op het programma: FC Emmen komt dan op bezoek in de Galgenwaard.

Lees ook: FC Utrecht en Jean-Paul de Jong per direct uit elkaar

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen