Spoorboekje: persconferentie Koeman, vervolg Drommel-soap

5 september 2018, 07:00   Bijgewerkt: 4 september 2018, 22:53

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 5 september.

Nieuws

Vervolg Drommel-soap

Het laatste woord is nog niet gezegd in de Joël Drommel-soap. De 21-jarige doelman bedankte dinsdag voor Jong Oranje om te kunnen spelen voor FC Twente. De KNVB verbiedt Drommel echter om in actie te komen voor de Tukkers. Het is nu wachten op een tegenreactie van de club én keeper.

Wedstrijden

FC Groningen - De Graafschap (14.00 uur)

De Graafschap en FC Groningen stonden in de voorbereiding al tegenover elkaar en ook in de Eredivisie is de onderlinge ontmoeting al geweest. Beide keren won Groningen en dat is misschien wel de reden dat De Superboeren vanmiddag weer tegenover elkaar staan. Het duel is gratis te bezoeken in het Hitachi Stadion. Groningen mist overigens wel Sergio Padt, de Australiër Ajdin Hrustic en de Japanner Ritsu Doan.

Slowakije - Denemarken (20.45 uur)

Een bijzondere oefenwedstrijd ligt in het verschiet. Denemarken zal vanavond met een compleet andere selectie aantreden tegen Slowakije. Door een conflict tussen de Deense voetbalbond en de vaste selectie zal een afvaardiging van semi-profs en amateurs naar Bratislava afreizen voor het oefenduel. Het is voor de Denen te hopen dat het conflict is opgelost voor zaterdag. Dan speelt Denemarken namelijk in de Nations League tegen Wales.

Voetbal op tv

15.10 uur: persconferentie Ronald Koeman, FOX Sports 1, live verslag van de persconferentie van Koeman

20.45 uur: Slowakije - Denemarken, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van de vriendschappelijke wedstrijd

22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, talkshow over voetbal

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen