Willem II wil met meevaller contract Sol opwaarderen

4 september 2018, 08:02

Willem II gaat proberen om het contract van Fran Sol nog deze maand open te breken én wie weet te verlengen. De club kon de Spaanse spits deze zomer behouden in Tilburg en wil daarom de in 2019 aflopende verbintenis – waarop het nog wel een eenzijdige optie heeft om te verlengen – graag verbeteren en mogelijk zelfs met een jaar verlengen.

Omdat Willem II, dat op de transfermarkt erg bedrijfig was met onder anderen Vurnon Anita, Aras Özbiliz en Donis Avdijaj, een financiële meevaller kreeg, is er wat speelruimte gekomen in het budget. Virgil Misidjan stapte in de slotfase van de transfermarkt nog over naar 1. FC Nürnberg, waardoor er een kleine twee ton naar de Tilburgse club gaat, zo weet het Brabants Dagblad.

Met dat geld willen ze Sol belonen voor zijn trouw, op de manier zoals Ajax recentelijk met Hakim Ziyech deed. Wellicht kunnen de Tilburgers Sol overtuigen om voor een jaartje bij te tekenen, anders zal de Brabantse Eredivisionist ongetwijfeld gebruik maken van de eenzijdige optie, om een transfervrij vertrek te voorkomen.

Willem II staat na vier duels zevende in de Eredivisie met zes punten. Fran Sol is met vier treffers vooralsnog op weg om zijn aantal van afgelopen seizoen (16) ruim te verdubbelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen