Promes denkt dat stap naar Sevilla goed is voor Oranje

4 september 2018, 07:55

Quincy Promes denkt dat zijn transfer naar Sevilla ook goed is voor het Nederlands elftal. In de Primera Division wil de aanvaller zich doorontwikkelen, nadat hij dat in Rusland al deed. "Ik denk dat wij een perfect match kunnen vormen. De manier van voetballen van Sevilla en mijn kwaliteiten passen bij elkaar."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Het voelde deze zomer als hét moment om een nieuwe stap te zetten. Sevilla is een prachtige club in een competitie die nog sterker is dan de Russische. Daarom denk ik dat deze stap ook goed is voor Oranje", laat Promes weten over zijn transfer, waarmee zo'n twintig miljoen euro is gemoeid.

Over zijn transfer naar Spanje had hij ook nog contact met collega-internationals, bijvoorbeeld de afscheidnemende Wesley Sneijder. "Hij is een vriend, we hebben buiten het voetbal om ook een goede relatie. We zien elkaar op vakantie en als ik advies nodig heb, bellen we. Zo heb ik hem ook gevraagd wat hij ervan zou vinden als ik naar Sevilla zou gaan.''

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen