Gisteren gemist: Gouden Schoen Ziyech, Juve-icoon naar Zenit

Gisteren gemist: Gouden Schoen Ziyech, Juve-icoon naar Zenit

4 september 2018 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 3 september.Ziyech ontvangt Gouden Schoen, oeuvreprijs Sneijder
Ajax-middenvelder Hakim Ziyech werd maandagavond verkozen tot Voetballer van het Jaar 2018. In Hilversum nam hij de bijbehorende Gouden Schoen in ontvangst. Zijn moeder kreeg een prominente plek in de spotlights: "Deze prijs is voor jou."

Juve-icoon Marchisio aan de slag bij koploper Zenit
Claudio Marchisio vervolgt zijn loopbaan bij Zenit Sint-Petersburg. De middenvelder, die jarenlang onmisbaar was bij Juventus, heeft maandag in Rusland een krabbel gezet onder een tweejarig contract bij Zenit. Vorige maand werd zijn contract in Turijn verbonden.

Aanvoerder Henderson verlengt: "Voel me bevoorrecht"
Liverpool-aanvoerder Jordan Henderson blijft langer voetballen op Anfield. De middenvelder tekende maandag bij en blijft daardoor tot medio 2023 speler van The Reds. "Ik wil hier zo lang mogelijk blijven."

Messi ziet Juve dankzij Ronaldo als favoriet voor CL
Lionel Messi ziet Juventus als een van de topfavorieten voor de eindzege van de Champions League. De aanvoerder van FC Barcelona acht de Italianen na de komst van Cristiano Ronaldo sterker dan ooit. "Ik was verrast door zijn besluit."

Vitesse doet aangifte tegen 'fans' na antisemitische spreekkoren
Vitesse en het Centrum Informatie en Documentatie Israel (CIDI) hebben aangifte gedaan tegen enkele 'supporters' van de thuisploeg. Een groepje Vitesse-fans scandeerden 'alle Joden aan het gas' voor en na de wedstrijd tegen Ajax.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 25 januari 2020

  2. vrijdag 24 januari 2020