Frankrijk mist ook Lloris in Nations League tegen Nederland

6 september 2018, 12:31

Goed nieuws voor Nederland: in het eerste duel van de Nations League tegen Frankrijk hoeft het geen rekening te houden met Hugo Lloris. De keeper is nog altijd niet hersteld van zijn dijbeenblessure en kan zodoende niet in actie komen bij Oranje. Dat vertelde Didier Deschamps tijdens de persconferentie voorafgaand aan de interlandperiode van de regerend wereldkampioen.

Omdat ook Steve Mandanda zich eerder al heeft afgemeld, moet Deschamps een beroep doen op zijn derde keuze. Alphonse Areola, die zijn plek onder de lat bij Paris Saint-Germain moet delen met Gianluigi Buffon, is de vermoedelijke doelverdediger tijdens het duel met Nederland. Benoît Costil (Girondins Bordeaux) en Benjamin Lecomte (Montepellier), hij is na de afmelding van Lloris toegevoegd, zijn de andere keepers in de Franse selectie.

Michel Vorm was afgelopen weekend bij Tottenham Hotspur de invaller voor Lloris. De Nederlander maakte geen geweldige indruk, in het duel waarin de Spurs verloor van het verrassend sterke Watford.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen