Gerevalideerde Karsdorp keek elke wedstrijd van Feyenoord

3 september 2018, 15:35   Bijgewerkt: 3 september 2018, 15:40

Rick Karsdorp heeft Feyenoord na zijn vertrek meer dan op de voet gevolgd. De rechtsback kijkt nog altijd elke wedstrijd van zijn oude werkgever, zelfs toen hij bij AS Roma geblesseerd in het stadion zat. "Dan zat ik op mijn telefoon nog Feyeoord te kijken", vertelt de verdediger, die blij is om na maanden revalidatie weer op het veld te staan.

Op het clubkanaal van de Rotterdammers gaat hij in op de ontwikkelingen na zijn vertrek. "De uitwedstrijden van Roma hoefde ik niet mee vanwege mijn blessure en dan keek ik ook naar Feyenoord thuis voor de tv", blikte hij terug met een glimlach. "Vanaf mijn achtste heb ik hier (in Rotterdam, red.) gespeeld, dan voel je je toch een kind van de club. Daarom blijf ik de club altijd volgen."

Dat wordt de komende tijd weer wat lastiger, omdat Karsdorp na twee zware blessures zijn rentree bij AS Roma weer heeft gemaakt. In San Siro maakte hij zijn rentree. "Een fantastisch stadion. Natuurlijk is het lekker als je na tien maanden weer kan voetballen. Ik heb heel hard gewerkt om terug te komen, dus ik ben blij dat ik heb kunnen spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen