Heracles en Kada zijn per direct uit elkaar: concurrentie te sterk

3 september 2018, 15:20

Heracles Almelo heeft het contract van Tarik Kada per direct ontbonden. De aanvaller werd afgelopen seizoen verhuurd aan FC Eindhoven en zat ditmaal weer bij de selectie, maar had geen uitzicht op speeltijd onder trainer Frank Wormuth. Met onder anderen Kristoffer Petersen, Brandley Kuwas, Silvester van der Water en Dabney Dos Santos is de conurrentie simpelweg te sterk.

Laatstgenoemde aanvaller kwam in de slotdagen van de transfermarkt nog binnen, waardoor het perspectief voor Kada nog minder werd dan het al was. "Tarik had bij ons weinig uitzicht op speelminuten. Beide partijen leek het het beste om te kijken naar een oplossing. Die hebben we gevonden, voor het sluiten van de transfermarkt, zodat hij vrij is op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. We wensen Tarik veel succes in zijn verdere carrière", laat technisch directeur Mark-Jan Fledderus weten.

De 22-jarige aanvaller speelde eerder voor sc Heerenveen en werd afgelopen sezioen dus verhuurd aan FC Eindhoven. In de Eerste Divisie kwam hij tot negentien optredens, waarin hij twee assists gaf.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen