Osman en Duarte leven op onder Wormuth: "Het gaat lekker"

3 september 2018, 09:18

De trainerswissel bij Heracles Almelo heeft uitstekend uitgepakt voor Mohamed Osman en Lerin Duarte. Beide middenvelders zaten gedurende het afgelopen seizoen veelvuldig op de reservebank, maar zijn dit seizoen vaste krachten. Zondag betaalden ze dat terug tegen AZ (3-2 winst).

Osman, die vorig seizoen overkwam van Telstar, was de maker van de mooiste goal bij Heracles. Hij pegelde van afstand heerlijk raak in de kruising. In totaal schoot hij vijf keer van afstand in de eerste helft. "Dat moet ik vaker doen, geloof ik", lacht hij in conclaaf met Tubantia. Hij geniet van het vertrouwen van Frank Wormuth. "Het gaat lekker met me. Ik begin steeds meer in het ritme te komen en wil de trainer belonen. Hem terugbetalen voor het vertrouwen dat hij me heeft gegeven", zegt de spelmaker.

Ook Duarte is dit seizoen onder Wormuth een vaste waarde. De middenvelder is blij met de Duitse coach. "'Nu moet het gebeuren', dacht ik. Ik had geen klik met de vorige trainer en voelde geen vertrouwen. Dat is met de nieuwe trainer anders. Hij werkt met meer dan elf spelers, rouleert vaak. Als je niet speelt, legt hij uit waarom. Dat werkt voor mij. Het is heerlijk om te merken dat je langzaam je vorm weer terugkrijgt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen