Lozano kreeg aanbiedingen van andere clubs

2 september 2018, 23:59

Hirving Lozano had de afgelopen transferwindow aanbiedingen van andere clubs. Maar de 23-jarige Mexicaan is gelukkig bij PSV en wil zijn carrière stap voor stap opbouwen. "Ik voel op het veld steeds meer op mijn plek", zegt hij.

Lozano bekent zelf dat hij aanbiedingen heeft ontvangen. "Eerlijk gezegd wel", zegt hij tegen de NOS. "Maar zo'n proces moet je stap voor stap doorlopen. Dat soort dingen bespreek ik altijd met mijn familie en adviseurs. We hebben besloten het rustig aan te doen en alles stap voor stap te doen. We moeten hard blijven werken en ervan genieten. Met PSV hebben we een geweldig team. Nu worden wij op de proef gesteld en zullen we zien hoe we als team presteren."

Op voorspraak van Chucky kwam deze week zijn landgenoot Erick Gutierrez naar Eindhoven. "Ze hebben mij gevraagd wat ik van hem vond. Ik heb er enigszins op aangedrongen om hem hierheen te halen. Gelukkig heeft PSV hem kunnen kopen en is hij hier. Voor zijn ontwikkeling is dat ook heel belangrijk. Ik hoop dat het goed uitpakt. Hij zal zeker goed presteren."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen