Doelpunt van Babel onvoldoende voor zege van Besiktas

3 september 2018, 00:13

Ryan Babels doelpunt voor Besiktas was zondag onvoldoende voor de overwinning. In de slotfase maakte tegenstander Bursaspor gelijk en morste de kampioen van 2017 voor de tweede keer op rij punten in de Süper Lig. Het duel stond ook in het teken van het debuut van doelman Loris Karius. De doelman kwam deze week over van Liverpool.

De Oranje-international maakte in de 51ste minuut een prima doelpunt. Op aangeven van Oguzhan Özyakup schoof de aanvaller de bal laag in de verre hoek. Met hulp van Karius leek Babel (op archiefbeeld) matchwinner te worden. De Duitse doelman had een knappe redding in huis bij een één-tegen-één situatie. Maar vier minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd moest de Liverpool-huurling toch buigen. Diafra Sakho kwam voor zijn man en werkte de gelijkmaker binnen.

Dat betekent dat Besiktas na vier wedstrijden vijf punten minder heeft dan koploper Kasimpasa, dat alle wedstrijden nog won. Besiktas verloor vorige week in eigen huis met 2-3 van Antalyaspor. Doordeweeks was er wel succes voor de Zwarte Adelaars, die zich ten koste van Partizan Belgrado plaatsten voor de Europa League.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen