'Rotgevoel' voor Buijs: "Krijgt niet altijd wat je verdient"

2 september 2018, 15:20

FC Groningen won vorige week bij De Graafschap, maar dat is een korte opleving gebleken. De Noorderlingen verloren zondag voor de tweede keer in eigen huis en gingen met 0-1 ten onder tegen PEC Zwolle. Danny Buijs vond dat Groningen meer had verdiend.

"Op basis van de eerste helft hebben we onszelf echt tekort gedaan", analyseert Buijs op de website van Groningen. "We kregen twee à drie goede kansen, met name voor Django Warmerdam. In de tweede helft waren de ploegen meer gelijkwaardig aan elkaar. De tegengoal gaven we nogal onnodig weg. Twee spelers van ons gingen in duel en Mike van Duinen kon doorlopen. Sergio Padt reageerde nog goed, maar Vito van Crooij profiteerde van twee spelers die niet volledig meeliepen. Een opeenstapeling van fouten, die leidden tot de 0-1."

Drie aanvallende wissels in de tweede helft hielpen Groningen ook niet. "We wilden graag die goal maken, maar met één kopbal en twee schietkansen van buiten de zestien was het te weinig. Het is op deze manier een pijnlijke nederlaag, in mijn ogen niet verdiend. Maar je krijgt niet altijd wat je verdient. Ik zit hier dus met een rotgevoel."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen