Coutinho: "Carrière eindigt op manier die ik niet zou willen"

2 september 2018, 12:06

Na twee officiële optredens voor NEC heeft Gino Coutinho besloten om te vertrekken bij de club. De zomeraanwinst kon zich niet meer motiveren voor het profvoetbal en vindt het op 36-jarige leeftijd mooi geweest. Het was geen gemakkelijke keuze voor de doelman.

"Dit is het moeilijkste besluit uit mijn carrière geweest, die nu eindigt op een manier zoals ik liever niet zou willen", zegt Coutinho op de clubwebsite. "De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat de gedachte om te stoppen met betaald voetbal al wat langer speelde, maar na de fijne en goede gesprekken die ik deze zomer heb gevoerd met NEC waren alle twijfels weg en ging ik vol enthousiasme deze uitdaging aan."

Ondanks dat liep het anders. "De afgelopen periode is dit gevoel toch weer bij mij gaan leven en ik heb het niet van me af kunnen zetten. Ik kan en wil alleen voor NEC spelen als ik honderd procent ben en alles kan geven, want dat verdienen de mensen op kantoor, de supporters, de staf en ook mijn teamgenoten. Ik heb me hier heel goed op mijn plaats gevoeld en wil iedereen bedanken voor de wijze waarop ik opgevangen ben en de wijze waarop de club met mijn situatie is omgegaan."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen