Spoorboekje: Oranje verzamelt zich, persconferentie Koeman

3 september 2018, 07:00   Bijgewerkt: 2 september 2018, 23:39

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 3 september.

Nieuws

Oranje verzamelt zich

De nieuwe cyclus van het Nederlands elftal begint vandaag. De internationals verzamelen zich vanmiddag in Zeist. Op de KNVB Campus geeft bondscoach Ronald Koeman een persconferentie, aansluitend volgt de eerste training. De interlandperiode staat in het teken van het oefenduel van donderdag met Peru en de wedstrijd in de Nations League tegen Frankrijk.

Specials

Interview met Jill Roord, speelster van Oranje en Bayern München

Vlak voor het gouden Europees Kampioenschap werd Jill Roord getipt als een van de grote sterren. Tijdens het EK in eigen land bleef haar rol echter beperkt als invaller, maar een jaar later – nadat ze na vier landskampioenschappen bij FC Twente naar Bayern München vertrok – is ze wél klaar om die laatste stap te zetten. Een basisplaats in Oranje, waarmee ze op het derde eindtoernooi wél een plek in de basis wil hebben. Driemaal is scheepsrecht.

ErediVisie

De bewogen vierde speelronde van de Eredivisie zit erop en heeft weer voldoende stof tot napraten gegeven. In onze wekelijkse rubriek ErediVisie laten we alle bijzondere momenten de revue passeren. Welke zaken vielen op? 

Speler van de Week: El Khayati, Ziyech of Peterson?

Sinds dit Eredivisie-seizoen kiezen wij iedere speelronde een Speler van de Week. Iedere Eredivisie-wedstrijd heeft een Man of the Match, van wie de drie met de hoogste beoordeling (zie de beoordelingen onder de verslagen van Eredivisie-wedstrijden) worden genomineerd. Via Twitter kun jij iedere speelronde je stem uitbrengen. Wie vond jij in speelronde vier de beste. Abdenasser El Khayati, Hakim Ziyech of toch Kristoffer Peterson?

Voetbal op tv

15.10 uur: Persconferentie Ronald Koeman, FOX Sports 1, de persconferentie van de bondscoach

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen