Cocu verliest voor derde keer op rij: "Moeten ons schamen"

2 september 2018, 10:30

De situatie van Phillip Cocu in Turkije wordt steeds moeilijker. De Nederlandse coach raakte afgelopen week na twee nederlagen al in opspraak bij Fenerbahçe en zaterdagavond is het wederom misgegaan voor de oefenmeester. Thuis werd er met 2-3 verloren van Kayserispor. Cocu schaamt zich.

Met de pest in zijn lijf schoof hij na de wedstrijd aan voor de persconferentie. "Ik heb niet veel te zeggen over deze wedstrijd, alleen dat we ons moeten schamen voor deze prestatie", reageerde de trainer. "Natuurlijk zijn er wijzigingen geweest in de selectie, maar dat mag nooit de reden zijn van deze nederlaag."

Cocu zag zijn ploeg met 2-1 voor komen, maar toch ging het nog mis. "Als je op een 2-1 voorsprong komt, moet je de wedstrijd slim uitspelen. We hadden hier vanavond gewoon moeten winnen."

De situatie voor de Nederlandse trainer is behoorlijk moeilijk door de tegenvallende start. "Ik geloof dat we uit deze situatie kunnen komen, al zal het niet gemakkelijk zijn", zegt de trainer van de nummer twaalf van de Süper Lig. "Als je op deze manier verliest, daalt je zelfvertrouwen naar het nulpunt. Maar alle spelers gaan soms door een mindere periode. Laten we voorlopig bescheiden blijven en niet meer over een kampioenschap praten."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen