Courtois maakt debuut en spreekt van goede relatie met Navas

2 september 2018, 09:52   Bijgewerkt: 2 september 2018, 10:02

Hij zat tijdens de eerste duels nog op de bank bij Real Madrid, maar Thibaut Courtois heeft zaterdag zijn debuut mogen maken voor de topclub. Hij stond in de basis in de thuiswedstrijd tegen Leganes die met 4-1 gewonnen werd. De keeper is tevreden.

De 26-jarige hield Keylor Navas uit de basis. De afgelopen periode was het onrustig rond het duo, maar dat is volgens de Belg niet nodig. "Ik kan het goed vinden met Keylor", klinkt de reactie van Courtois in Spaanse media. "Ik merk ook dat de media wat controverse zoeken, maar we geven het maximum op training. Door de concurrentie ga je als speler tot het uiterste. In de beste club van de wereld is er op elke positie concurrentie."

De afgelopen duels zat de van Chelsea overgekomen keeper nog op de bank. "Als je laat naar een ploeg gaat, dan is het niet makkelijk om in het team te komen. Maar de coach vertelde me vrijdag dat ik zou spelen. Ik ben natuurlijk zeer gelukkig met dit debuut en de zege. Trainen is één ding, maar spelen in Bernabeu voor deze fans en in deze sfeer is geweldig. Als tegenstander vond ik het al speciaal om in dit briljante stadion te spelen. Nu speel ik hier zelf en dat is een ongelofelijk gevoel."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen