Eijer boos op invaller Ciss: "Niet op badslippers spelen"

Eijer boos op invaller Ciss: "Niet op badslippers spelen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 september 2018 – Bij Fortuna Sittard tegen FC Utrecht (1-1) gebeurde er zaterdagavond iets merkwaardigs. Amadou Ciss kwam twintig minuten voor tijd in het veld, maar echt succesvol was zijn invalbeurt niet. De Fransman lag meer op de grond dan dat hij voetbalde, tot frustratie van René Eijer.

De trainer was na de wedstrijd niet te spreken over de steeds uitglijdende debutant. "We waren een beetje kwaad op hem", zei de trainer tegen FOX Sports. De middenvelder had het verkeerde schoeisel aan, waardoor hij steeds uitgleed. "Als je invalt moet je je wel opstellen als een professional op Eredivisie-niveau en niet op badslippers gaan voetballen, zo simpel is het."

"Je kunt niet op rubbertjes spelen. Of het te maken had met spanning? Nee, het is gewoon niet professioneel. We hebben hem al een standje gegeven, dus hij kent de boodschap. Het veld was glad. Dan moet je pinnen aan doen, geen rubbertjes", zei Eijer, die met zijn ploeg met 1-1 gelijkspeelde.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Reacties

gerelateerd