Gisteren gemist: dikke zege PSV, kwartet goals El Khayati

2 september 2018, 08:29

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 1 september.

PSV neemt wraak op Willem II met royale en soevereine zege

Op sportief vlak liet PSV zich vanavond (zaterdag) gelden. De Eindhovenaren scoorden zes treffers, terwijl het bij vlagen prima spelende Willem II niet verder kwam dan één doelpunt. Met de 6-1 eindstand nam PSV wraak op de 5-0 nederlaag in Tilburg van vorig seizoen. Het verschil in kwaliteit was in deze wedstrijd doorslaggevend. Ook buiten het veld liet PSV zich van haar beste kant zien: in de twintigste minuut was er een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/337830/video-indrukwekkend-applaus-voor-overleden-psv-fan/,_blank,mooi eerbetoon] aan een deze week overleden fan.

Vierklapper El Khayati bezorgt ADO zege bij Excelsior

Abdenasser El Khayati heeft vrijdagavond met vier doelpunten hoogstpersoonlijk ADO de zege geschonken bij Excelsior: 2-4. Twee keer vond El Khayati het doel voor rust, na de pauze was hij ook nog eens twee keer trefzeker. De goal vlak voor de thee was het mooiste, vanaf een meter of twintig krulde hij de bal in de kruising. Excelsior leek nog even terug te komen door twee snelle goals, maar ADO keerde verdiend met de punten huiswaarts.

Matige pot levert Fortuna en FC Utrecht punt op

Fortuna Sittard en FC Utrecht hebben zaterdagavond met 1-1 gelijkgespeeld. In een wedstrijd die lange tijd geen hoog niveau haalde was Utrecht de bovenliggende partij maar knokte Fortuna zich na een achterstand knap terug. Urby Emanuelson opende de score, waarna Andrija Novakovich de score gelijk trok. De Amerikaanse spits had ook nog de winnende kunnen maken, maar raakte de paal: 1-1.

Juve wint weer, maar Ronaldo scoort weer niet

Juventus blijft maar winnen in de Serie A. De club uit Turijn boekte de derde overwinning in de Italiaanse competitie. Op bezoek bij Parma eindigde het in 1-2, maar scoren deed Cristiano Ronaldo wederom niet.

Cocu na goal Chery dieper in put bij Fener

Het Fenerbahçe van Philip Cocu is tegen de zoveelste zeperd aangelopen dit seizoen. Voor de derde keer werd er in de Turkse competitie verloren. Op de bank zag Cocu dat zijn ploeg na een voorsprong de overwinning na een spectaculaire tweede helft en een goal van Tjaronn Chery uit handen gaf: 2-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen