Buitenland: Bayern en City winnen, Atlético verliest

1 september 2018, 22:01

Er is voetbal genoeg over de landsgrenzen op deze zaterdagavond. Verschillende topclubs kwamen in hun competitie in actie. Bayern München en Manchester City deden dat met verve, want beide grootmachten wonnen. Atlético Madrid wil dit weekend waarschijnlijk snel vergeten, want de Madrilenen verloren op bezoek bij Celta de Vigo.

VfB Stuttgart – Bayern München: 0-3

Het tripje naar Stuttgart werd een gemakkelijke voor Der Rekordmeister. Met Arjen Robben in de basis bleek Bayern zoals zo vaak een maat te groot voor een competitiegenoot. De gasten creëerden maar liefst 24 schoten, maar benutte er slechts een voor rust via Leon Goretzka. Na rust zorgden Robert Lewandowski en Thomas Müller voor een ruimere marge.

Manchester City – Newcastle United: 2-1

In Engeland had Manchester City veel moeite met Newcastle United. Daar leek het in de openingsfase niet op, want binnen tien minuten zorgde Raheem Sterling voor de voorsprong voor City. Newcastle werd eigenlijk nauwelijks gevaarlijk, maar plots stond het 1-1 na een goal van DeAndre Yedlin. Het was een andere verdediger die uiteindelijk voor het hoogtepunt zorgde, want een streep van Kyle Walker zorgde voor lachende gezichten bij City: 2-1.

Celta de Vigo – Atlético Madrid: 2-0

Bij Atlético was het allemaal een stuk minder fijn deze zaterdag. De equipe van Diego Simeone ging met 2-0 ten onder op bezoek bij Celta de Vigo. De eerste paar minuten na rust werd Atlético fataal, want toen sloeg de thuisploeg via Maximiliano Gómez en Iago Aspas. Madrid eindigde met tien man, want Stefan Savíc ging met een rode kaart naar de kant.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen