Buitenland: Milan laat langs Roma, remise voor Dortmund

31 augustus 2018, 22:34

In extremis heeft AC Milan vrijdag een overwinning geboekt op AS Roma. De ploeg uit de modestad leek met 1-1 gelijk te gaan spelen in de kraker, maar sleepte in de slotfase de drie punten uit het vuur. Patrick Cutrone werd de matchwinner.

Rick Karsdorp begon in de basis bij Roma, terwijl Justin Kluivert negentig minuten lang op de bank bleef. Met Roma was hij de mindere ploeg in de eerste helft. Franck Kessié opende de score namens Milan en dat was niet onverdiend. Roma liet zich niet uit het veld slaan en kwam langszij via verdediger Fazio. De Argentijn leek het duel op 1-1 te besluiten, maar Milan had een laatste krachtsinspanning in huis. Spits Cutrone bracht San Siro met de 2-1 in blessuretijd in extase.

Dortmund speelt gelijk

Borussia Dortmund pakte in de eerste speelronde van de Bundesliga nog drie punten, maar heeft vrijdagavond het eerste puntenverlies moeten slikken. Tegen Hannover 96 bleef het steken op een 1-1 gelijkspel.