Van Bommel: "Wij hebben jongste selectie van alle deelnemers"

31 augustus 2018, 14:26

Mark van Bommel onderstreept dat PSV loodzwaar heeft geloot voor de Champions League, maar vindt bovendien dat de duels met FC Barcelona, Tottenham Hotspur goed zijn voor de jonge selectie. Die selectie blijft zeer waarschijnlijk intact. Van Bommel verwacht dat er bij PSV weinig meer gebeurt op de transfermarkt, die om 00.00 uur sluit.

"Flinke loting, zwaar en mooi en goed. Goed voor de ervaring van de jongens. We hebben de jongste selectie van alle deelnemers", citeert Voetbal International de PSV-trainer op de persconferentie van vrijdag. Dat mensen de Eindhovenaren kansloos achten, vindt Van Bommel niet erg. "Dat het moeilijk wordt, is een deur die open staat. Maar als we door komen hebben we het heel goed gedaan."

Maar de focus moet eerst op Willem II, dat zaterdag op bezoek komt. "Ik heb het al een aantal keer proberen uit te leggen, maar als team en speler moet je altijd onverstoorbaar zijn", zegt Van Bommel op het clubkanaal van PSV. "Tegen wie je ook speelt, je moet de motivatie altijd uit jezelf kunnen halen. Dat moet op een gegeven moment in het elftal zitten, uit de jongens zelf komen. Topteams en topspelers kunnen dat onverstoorbare altijd opbrengen. Daarom spelen zij ook jaren aan de top. Wij zitten in het proces daar naartoe."

Transferwindow

Van Bommel rekent erop dat hij met de huidige groep kan toewerken naar het duel met de Tricolores. Waarschijnlijk dat linksback Aziz Behich nog aan de selectie wordt toegevoegd. Volgens De Telegraaf lijkt het erop dat Bart Ramselaar bij PSV blijft. Verhuren is ook geen optie voor de landskampioen. Van Bommel: "Ik ben uitermate tevreden hoe de directie, met name John de Jong, de selectie heeft neergezet. Als ik hem tegenkwam, lichtte constant het lampje van de telefoon op. Hoe hij daar mee is omgegaan in samenwerking met de rest van de top van PSV is echt goed. Eigenlijk precies zoals het hoort."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen