Van den Brom hoopt op Koopmeiners en Van Rhijn tegen Heracles

31 augustus 2018, 14:14

AZ-trainer John van den Brom heeft geen idee wat hij kan verwachten van opponent Heracles Almelo. Die ploeg kende een goede seizoensstart, maar ging vorige week opeens keihard onderuit tegen Willem II (5-0). Verder ging de coach in op de komst van Ricardo van Rhijn en de blessure van Teun Koopmeiners.

De jonge middenvelder van AZ viel eeder deze week uit op de training met een schouderblessure. Veel duidelijkheid is er echter niet gekomen over de man die ook is opgeroepen bij [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/337747/malen-debuteert-bij-jong-oranje-koopmeiners-opgeroepen/,_blank,Jong Oranje]. "Ik kan nu nog niet goed inschatten hoe het met zijn schouderblessure gaat. Hopelijk traint hij zaterdag weer mee. We doen er alles aan", aldus Van den Brom tijdens de voorbeschouwing op het duel van dit weekend.

Verder werd vrijdag duidelijk dat Van Rhijn de laatste aanwinst van AZ is, tijdens deze transfermarkt. "Als het papierwerk allemaal is ingediend, zit hij zondag bij de selectie. Dat geldt ook voor Piet Velthuizen", aldus de trainer over het treffen met Heracles Almelo. Wat hij van die ploeg kan verwachten, vindt hij lastig te zeggen.

"Heracles begon goed aan het seizoen tegen Ajax en vervolgens wonnen ze thuis van ADO. Vorige week hebben ze een tikkie gehad tegen Willem II. Het is dus afwachten wat hun trainer qua opstelling gaat doen. Maar we weten sowieso al dat ze thuis anders spelen dan uit", laat Van den Brom weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen