Fortuna Sittard huurt Lamprou voor één jaar van PAOK Saloniki

31 augustus 2018, 13:05

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met aanvaller Lazaros Lamprou. De twintigjarige buitenspeler wordt voor één seizoen gehuurd van het Griekse PAOK Saloniki. "Ik ben echt superblij met de kans die Fortuna me geeft. Daar wil ik ze oprecht voor bedanken", laat de enthousiaste aanwinst weten.

"Nu kan ik op het hoogste niveau in Nederland laten zien wat ik kan. Ik ga er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken. Voor de club, voor het team, voor de fans en voor mezelf", laat hij weten op de clubsite.

De jonge aanvaller kwam bij PAOK niet aan de bak dit seizoen, maar maakte vorig jaar bij Panionios wel een goede indruk. "Daardoor kreeg hij aanbiedingen van meerdere Griekse clubs, maar hij heeft met zijn hart én zijn hoofd heel bewust voor ons gekozen", aldus Mustafa Aztopal, technisch directeur van de Limburgers.

Fortuna Sittard had een bedrijvige transferperiode: onder anderen Andrija Novakovich, George Mells, Alexei Koselev en Áron Dobos kwamen al naar Sittard. In totaal staan er al vijftien nationaliteiten onder contract in Sittard.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen