Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Rhijn verdient een contract bij AZ: "Deze club voelt als thuis"

Van Rhijn verdient een contract bij AZ: "Deze club voelt als thuis"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

31 augustus 2018 – Ricardo van Rhijn is er toch in geslaagd om een contract af te dwingen bij AZ. De verdediger draaide op eigen verzoek mee met de voorbereiding in Alkmaar en heeft zo een eenjarige verbintenis verdiend bij de selectie van John van den Brom. Zijn contract bij Club Brugge, die na komend seizoen afliep, is ontbonden. "Deze club voelt al als een soort thuis voor mij", aldus Van Rhijn.

In Alkmaar gaat de rechtsback, die stand-in zal worden van Jonas Svensson, spelen met rugnummer 34, als eerbetoon aan Abdelhak Nouri. "Ik heb hier de hele voorbereiding al meegedaan en ik ben blij dat AZ de keuze heeft gemaakt voor een extra jaar. Ik woon hier in de buurt, ik ken de selectie en de manier van spelen. Het is al met al een plek waar ik me goed voel."

De rechtsachter speelde eerder voor Ajax, alvorens hij naar Club Brugge vertrok. In zijn eerste jaar maakte hij nog de nodige speelminuten, maar afgelopen seizoen werd hij al verhuurd aan AZ. Hoewel zij eerst verder wilden kijken, heeft Van Rhijn uiteindelijk toch een contract verdiend.

Geen transfers meer
"We zijn er heel erg tevreden mee dat we de mogelijkheid kregen om Ricardo aan het eind van de transfermarkt nog te strikken", aldus directeur voetbalzaken Max Huiberts. Het is de laatste inkomende transfer voor de Alkmaarders, verwacht Huiberts. "Wij zijn met de selectie rond. Ik denk dat we een fantastische groep hebben en dat belooft veel voor de rest van het seizoen." Alleen Fred Friday en Illias Bel Hassani mogen nog vertrekken uit Alkmaar.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd