Alderweireld loot wéér zwaar: "Was bij Ajax ook al zo"

31 augustus 2018, 08:02   Bijgewerkt: 31 augustus 2018, 10:52

Niet alleen in Eindhoven schrokken ze enigszins van de zware Champions League-loting, ook in Londen bij Tottenham Hotspur werd er zeker niet meteen gejuicht toen FC Barcelona, Internazionale én PSV uit de koker kwamen. Ook Toby Alderweireld beseft hoe zwaar de poule is, al wil hij ook genieten. "Het zijn drie heel mooie ploegen om tegen te spelen."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Op de een of andere manier loot ik altijd loodzwaar in de Champions League, want met Ajax zaten we een keer in een groep met Real Madrid en Manchester City en kwam Borussia Dortmund uit de zogenaamd zwakke pot 4. Dit keer was dat Inter."

Voor Alderweireld betekent de terugkeer op de Nederlandse velden allereerst huiswerk. "Ik heb de wedstrijd tegen BATE Borisov niet gezien, maar begreep dat PSV heel goed heeft gespeeld. Vanaf nu zal ik hun duels op de voet volgen", legt Alderweireld uit. Bovendien zal er ook veel support komen vanaf zijn geboortestad Antwerpen. "Veel mensen willen die rit maken om me in de buurt te zien spelen."

Het duel in Eindhoven staat gepland op 24 oktober. De ploeg van Mark van Bommel begint met een uitduel in Catalonië, gevolgd door een thuisduel met internazionale, alvorens de dubbele ontmoeting met Tottenham Hotspur wacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen