Chadli ruilt Championship in voor Champions League met Monaco

31 augustus 2018, 00:13

Nacer Chadli heeft West Bromwich Albion verruild voor AS Monaco. De 29-jarige Belg tekende in het prinsdom voor drie seizoenen. Chadli degradeerde het afgelopen seizoen met West Bromwich naar het Championship. Nu de oud-speler van FC Twente gaat spelen voor Monaco, kan hij zich opmaken voor de Champions League.

Voor Monaco wachten komende maanden mooie duels met Atlético Madrid, Borussia Dortmund en Club Brugge. Dat wees de loting van donderdag uit. Tegelijkertijd maakte Franse kampioen van 2017 de komst van Chadli in orde. "De resultaten van de afgelopen seizoenen tonen de ambities van de club", zegt Chadli op de website van de Monegasken.

Chadli begon zijn carrière bij het al een tijdje opgedoekte AGOVV. Daarna volgden seizoenen bij FC Twente, Tottenham Hotspur en West Bromwich, waar hij de afgelopen twee jaar speelde. Door blessureleed kwam Chadli het afgelopen seizoen weinig in actie. De aanvaller levert The Baggies naar verluidt zo'n twaalf miljoen euro op, waarvan Twente ook een klein graantje van meepikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen