Bayern tevreden met loting: "Het zijn drie illustere namen"

30 augustus 2018, 21:44

Bayern München stemt zich tevreden met de loting van de Champions League. De kampioen van Duitsland speelt in de groepsfase tegen Ajax, Benfica en AEK Athene. "Wij zijn favoriet, maar moeten iedere wedstrijd aan de bak om de volgende ronde te bereiken", aldus trainer Niko Kovac.

"Het is een interessante groep met clubs die een mooie historie hebben", zegt Kovac op de website van Der Rekordmeister. "Onze fans kunnen rekenen op drie geweldige Champions League-avonden in de Allianz Arena." Bayern-aanvoerder Manuel Neuer vult zijn trainer aan: "Het zijn drie illustere namen. Tegen Ajax hebben we een topprestatie nodig om de laatste zestien te bereiken."

Voor niets minder doet Bayern het ook niet. "We kunnen de tegenstanders niet onderschatten", geeft voorzitter Karl-Heinz Rummenigge aan. "We hebben in het verleden een paar keer tegen Benfica gespeeld. We bewaren goede herinneringen aan die ontmoetingen. Ajax is een oude bekende, AEK Athene treffen we voor het eerst. Maar dat doet er allemaal niet toe. Deze clubs hebben alle drie bewezen hoe sterk ze zijn."

Lees ook: Ten Hag: "Je kunt de loting perspectiefrijk noemen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen