Toivonen verlaat Toulouse en vertrekt naar Melbourne City

30 augustus 2018, 16:44

Ola Toivonen (31) heeft een nieuwe club gevonden: de aanvaller laat Frankrijk definitief achter zich en vertrekt naar Australië. De voormalig PSV'er heeft een contract getekend bij het Australische Melbourne City. Daar gaat hij samen spelen met Keisuke Honda en Nederlander Bart Schenkeveld.

Dat maakte Toulouse, de club waar hij vertrekt ondanks een contract tot en met 2019, bekend via de officiële kanalen. De Australiërs maakten zijn komst nog niet wereldkundig, dus is het nog onduidelijk voor hoelang hij tekent, maar de aankondiging lijkt slechts een kwestie van tijd. Eerder speelde Toivonen voor onder andere Malmö FF, PSV, Stade Rennes en Sunderland.

Eerder deze week maakte hij bekend ook te stoppen bij de nationale ploeg van Zweden, met wie hij in Rusland op het WK nog zo goed presteerde. "Mijn tijd bij Zweden heeft me geweldige herinneringen en vrienden voor het leven bezorgd. Elf mooie jaren, met een WK als afsluiting", liet hij weten. Vermoedelijk had dat ook te maken met de stap naar Australië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen