Westerhof: "Gutiérrez is een vaderfiguur voor Lozano geweest"

30 augustus 2018, 16:32

Hans Westerhof is er van overtuigd dat PSV met Érick Gutiérrez een uitstekende aanwinst heeft binnengehaald. De voormalig trainer van de Mexicaan vergelijkt zijn oud-pupil met Andrés Guardado en ziet in hem diens natuurlijke opvolger. "Guardado is een stabiele, intelligente jongen. Dat is Guti ook."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Gutiérrez is een verbindingsspeler die het spel kan verdelen. Je kan altijd de bal aan hem kwijt, hij zal hem nooit verliezen. Maar hij heeft ook een geweldige steekpass. Ik snap heel goed dat Chucky blij is met zijn komst. Als er één speler is die hij weg kan steken, dan is hij het wel." Daarnaast is hij ook nog eens de beste vriend van PSV-aanvaller Hirving Lozano.

"Vanaf hun elfde zagen ze elkaar dag en nacht, want de spelers in de jeugdopleiding van Pachuca wonen daar en gaan daar naar school. Het was een geweldig koppel. Guti is altijd een vaderfiguur voor Chucky geweest", aldus Westerhof over de nieuwste aanwinst, die afgelopen nacht op ludieke wijze werd gepresenteerd.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen