De Jong wil met een goed gevoel de interlandperiode in gaan

30 augustus 2018, 16:03

De Graafschap-trainer Henk de Jong wil met een goed gevoel de interlandperiode in. En dat betekent dat er in elk geval een punt gepakt moet worden vrijdagavond op bezoek bij concurrent FC Emmen. Dat moet hij, net als collega Dick Lukkien, echter wel doen zonder een aantal spelers: Erik Bakker (twijfelgeval) en Fudjel Narsingh (bovenbeenblessure) zijn er vermoedelijk niet bij. Ook Lars Nieuwpoort ontbreekt. 

Toch was er niet alleen maar slecht nieuws voor De Jong: Jordy Tutuarima en Daryl van Mieghem zijn vermoedelijk wel beschikbaar voor de oefenmeester, die minimaal een punt wil pakken in Drenthe. "We moeten minimaal een punt halen, anders gaan we met een slecht gevoel de interlandperiode in", vertelt hij tegenover De Gelderlander over de degradatiekraker.

Ten opzichte van het verloren duel met FC Groningen (0-1) gaat de coach weinig veranderen. Alleen buitenspeler Mohamed Hamdaoui lijkt weer op de bank te belanden door Youssef El Jebli. Verder zal ook rechtsachter Myenty Abena vermoedelijk blijven staan dit seizoen, want een deal met Damien Dussaut liep spaak. En dus komt er vermoedelijk geen speler meer bij in Doetinchem: "Zonde, maar we moeten geen hapsnapbeleid gaan voeren."

Lees ook: Emmen mist spelmaker Jansen en mogelijk aanvaller Pedersen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen