Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heracles Almelo versterkt zich definitief met Dos Santos

Heracles Almelo versterkt zich definitief met Dos Santos

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 augustus 2018 – Heracles Almelo heeft Dabney dos Santos overgenomen van AZ. De aanvaller tekent een contract voor twee seizoenen in Overijssel, met de optie voor nog een extra jaar. "Dat Dabney nu voor ons haalbaar bleek, mogen we zien als een buitenkans. Dat zou een jaar geleden niet zijn gelukt", aldus een trotse technisch manager Mark-Jan Fledderus.

Op hun clubsites maken AZ en Heracles Almelo melding van de overgang, waarmee een onbekende transfersom is gemoeid. "Dabney beschikt over de kwaliteiten die wij graag in een aanvaller zien. Hij heeft een goede techniek, is creatief en bovendien super snel. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al bijna honderd Eredivisie-wedstrijden gespeeld", looft Fledderus, de aanwinst die afgelopen seizoen aan Sparta Rotterdam werd verhuurd.

"Deze stap zie ik als een nieuwe uitdaging om mezelf te bewijzen. Heracles Almelo is in mijn ogen een mooie club. Ik heb altijd goede herinneringen overgehouden aan de momenten die ik in dit stadion heb beleefd. Ook van Iliass Bel Hassani heb ik veel positieve verhalen gehoord. Ik heb er echt zin in en kan niet wachten om te beginnen", laat de buitenspeler weten.

De concurrentie is vooralsnog op de flanken wel fors: zeker als Brandley Kuwas en Kristoffer Peterson aanblijven. Ook Silvester van der Water zit namelijk nog altijd in de selectie van de Almeloërs. Wel vertrok Brahim Darri, ook hij kan op de flanken uit de voeten, recentelijk naar NEC. Komend weekend kan Dos Santos wellicht debuteren tegen zijn oude club AZ: die ploeg gaat namelijk op bezoek in Almelo. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd